Міні-піч - незамінна річ на дачі або кухні, де мало місце для стандартної духовки. У побуті вони використовуються в основному для смаження і розігрівання продуктів, хоча в них можна готувати складні страви такі, як запіканки і шашлики.
Характеристики
Загальна потужність, Вт
|
…………................................
|
3300
|
Потужність духовки, Вт |
…………................................ |
1400 |
Потужність конфорок, Вт |
…………................................ |
1200/700 |
Об'єм, л:
|
…………….............................
|
42
|
Діапазон температур, С:
|
…………….............................
|
90-250
|
Зовнішні габарити
(Ш/В/Г), см:
|
……………............................. |
56/41,1/37,1 |
Конфорки:
|
…………….............................
|
+ (велика і мала)
|
Рожен:
|
…………................................
|
+
|
Підсвічування:
|
…………................................
|
+
|
Конвекція:
|
…………................................
|
+
|
Колір:
|
…………….............................
|
чорний/білий
|
Режими роботи:
|
…………................................
|
- верхній і нижній нагрів + конвекція
- верхній нагрів + конвекція
- верхній і нижній нагрів
- верхній нагрів + вертел
- верхній і нижній нагрів + конвекція + вертел
- приготування в режимі великої або малої
конфорки
|
Комплектація:
|
…………….............................
|
- деко для випікання
- зйомна решітка
- рожен
- ручка для знімання рожна
- ручка для дека
|
|