Міні-піч - незамінна річ на дачі або кухні, де мало місце для стандартної духовки. У побуті вони використовуються в основному для смаження і розігрівання продуктів, хоча в них можна готувати складні страви такі, як запіканки і шашлики.
Характеристики
Потужність, Вт:
|
…………................................
|
2000
|
Об’єм, л:
|
…………................................
|
46
|
Діапазон температур, С:
|
…………................................
|
100-250
|
Таймер, хв:
|
…………................................
|
60
|
Зовнішні габарити
(В/Ш/Г), см:
|
…………................................ |
62/36/40 |
Звуковий сигнал
завершення роботи:
|
…………................................
|
+
|
Шашличниця
|
…………................................
|
+
|
Рожен:
|
…………................................
|
+
|
Підсвічування:
|
…………................................
|
+
|
Конвекція:
|
…………................................
|
+
|
Колір:
|
…………….............................
|
чорна/біла/сріблиста
|
Режими роботи:
|
…………................................
|
- верхній нагрівальний
елемент (гриль)
- нижній нагрівальний
елемент
- верхній і нижній нагрівальний
елемент
- верхній нагрівальний
елемент + конвекція
- нижній нагрівальний
елемент + конвекція
- верхній і нижній нагрівальний
елемент + конвекція
- рожен
- шашличниця
|
Комплектація:
|
…………….............................
|
- деко для випікання
- зйомна решітка
- ручка для знімання рожна
- ручка для дека
|
|